DIENSTEN

Elektricien Gelderland biedt een breed scala aan diensten. Van het oplossen van storingen tot het vervangen van een groepenkast. Met meer dan 15 jaar ervaring werken wij snel en nauwkeurig.

Wij zijn uw elektricien in Gelderland!

Last van kortsluiting of stroomstoring? Wij staan 24/7 voor u klaar!

ALLROUND SPECIALIST GELDERLAND

Een specialist op het gebied van elektra is onmisbaar. De specialisten van Elektricien Gelderland geeft u vakkundige adviezen op het gebied van elektriciteit. Ook voor het oplossen van eenvoudige en zeer problematische storingen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens plaatsen onze elektromonteurs op  professionele wijze elektrotechnische installaties. Elektricien Gelderland werkt voor zowel particulieren als bedrijven.

ELEKTRICIEN GELDERLAND HELPT U BIJ:

STROOMSTORINGEN

Een stroomstoring is enorm vervelend, maar kan verholpen worden door onze elektriciens.

KORTSLUITING

Last van kortsluiting? Aarzel dan niet om ons in te schakelen. De gevolgen kunnen gevaarlijk zijn.

METERKAST WERKZAAMHEDEN

Een meterkast vervangen, aanleggen of uitbreiden. Onze elektriciens kunnen het allemaal.

SPOED STROOMSTORING/KORTSLUITING

Leven zonder stroom is bijna ondenkbaar tegenwoordig. De meeste mensen raken dan ook in paniek als ze te maken hebben met een kortsluiting of een andere stroomstoring. Een storing in uw groepenkast of meterkast kunt u vakkundig laten herstellen door een ervaren elektricien. Onze ervaren elektriciens kunnen u daarbij helpen. Deze komt bij u langs om alle groepen vakkundig te inspecteren en bekijkt of uw meterkast nog naar behoren werkt. Dankzij een elektricien is uw stroomstoring of kortsluiting binnen de kortste keren verholpen.

stroomstoring gelderland

ELEKTRICIEN GELDERLAND IN CIJFERS:

0
PER WEEK ACTIEF
0
UUR PER DAG BEREIKBAAR
0
GEHOLPEN KLANTEN

METERKAST VERVANGEN/AANLEGGEN

Bent u verhuisd en komt u tot de ontdekking dat uw nieuwe woning nog over een oude meterkast beschikt? Tegenwoordig worden in alle woningen nieuwe meterkasten aangesloten. Deze zijn een stuk veiliger dan de ouderwetse meterkasten, dit komt mede door de aanwezigheid van een extra aardlekschakelaar. Hiermee voorkomt u kortsluiting en overbelasting. Onze elektriciens zijn op de hoogte van de nieuwste meterkasten en kunnen u daarbij helpen. Neem contact op met onze centralisten en maak een afspraak met onze elektriciens.

Wilt u uw stroomvoorzieningen uitbreiden en beschikt uw woning of bedrijfspand al over een goede meterkast? Dan kunt u er het beste voor kiezen om uw groepenkast uit te laten breiden. Dit komt vooral goed van pas wanneer u apparaten aanschaft die extra stroom verbruiken. Onze elektriciens hebben ervaring met het uitbreiden van uw groepenkast.

Zelf rommelen aan uw meterkast? Werken met elektriciteit is gevaarlijk, laat dit daarom altijd over aan een expert in elektra. Deze weet precies hoe een meterkast in elkaar zit en kan hem veilig voor u vervangen of uitbreiden.

STROOMSTORING IN GELDERLAND

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Door een lekkage een stroomstoring gehad in mijn woning. De spoeddienst van Elektricien Gelderland heeft dit dezelfde dag nog opgelost. Professioneel en snel geholpen. Een top bedrijf!
Geert Schippers

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik had een gat in de muur geboord en daarbij een kabel geraakt. Dit heeft een stroomstoring veroorzaakt. Gelukkig kwam Elektricien Gelderland mij de zelfde dag nog helpen. Een echte aanrader.
Hans Dijkstra

⭐⭐⭐⭐⭐

Een kortsluiting gehad in deel van onze woning die we niet konden vinden. In de ochtend had ik gebeld en in de middag kwam de elektricien langs. De elektricien had de storing gevonden en de storing verholpen.
Marco Steenbergen

⭐⭐⭐⭐⭐

Hulp nodig? Bel onze spoedservice 085 06 07 877

Elektricien Gelderland

Op zoek naar een betrouwbare en voordelige elektricien in uw omgeving? Elektricien Gelderland helpt u graag. Bel onze centralisten en maak een afspraak. Wij sturen direct een gecertificeerde elektromonteur uw kant op.