Meterkast werkzaamheden

Wilt u een nieuwe meterkast aanleggen/vervangen of de groepenkast uitbreiden? Schakel dan onze ervaren elektriciens in. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en samen met u  een keuze te maken die aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn uw elektricien in Gelderland!

Last van kortsluiting of stroomstoring? Wij staan 24/7 voor u klaar!

ADVIES VAN EEN EXPERT

Er zijn vele verschillende soorten meterkasten te verkrijgen. Verschillende soorten modellen en verschillende soorten merken. Als we u van advies mogen voorzien dan zou de belangrijkste tip zijn om niet te besparen op de aanschaf van een meterkast. Een meterkast heeft namelijk een belangrijke functie in uw woning. Koop daarom altijd van een bekend merk en zorg ervoor dat deze vakkundig aangelegd wordt. Voor het zorgvuldig aanleggen of vervangen van een meterkast kunt u contact met onze elektriciens opnemen.

METERKAST AANLEGGEN/VERVANGEN

De meterkast is een essentieel onderdeel van uw woning, het vormt in feite het hart van uw elektriciteitsnetwerk bij u thuis. Het is om die reden belangrijk om uw meterkast goed te laten onderhouden door een ervaren elektricien. Daarnaast is het verstandig om u te laten adviseren over de mogelijkheden als u bijvoorbeeld bezig gaat met een verbouwen of verhuizen Wilt u bijvoorbeeld van een gas kookplaat overstappen naar elektrische kookplaat? Dan is het sterk aan te bevelen om uw groepenkast uit te breiden met een extra groep, zodat u overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in uw woning voorkomt. Door een extra groep aan te brengen wordt de gevraagde energie verdeelt over meerdere groepen, waardoor niet een van de groepen een te grote druk krijgt. Laat u hier eens over adviseren door een van onze gediplomeerde elektriciens.

meterkast aanleggen gelderland

ELEKTRICIEN GELDERLAND IN CIJFERS

0
PER WEEK ACTIEF
0
UUR PER DAG BEREIKBAAR
0
GEHOLPEN KLANTEN

ALLROUND SPECIALIST IN GELDERLAND

Een specialist op het gebied van elektra is onmisbaar. De specialisten van Elektricien Gelderland geeft u vakkundige adviezen op het gebied van elektriciteit. Ook voor het oplossen van eenvoudige en zeer problematische storingen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens plaatsen onze elektromonteurs op  professionele wijze elektrotechnische installaties. Elektricien Gelderland werkt voor zowel particulieren als bedrijven.

METERKAST VERVANGEN OP VAKKUNDIGE WIJZE

Het vervangen van een oude meterkast en het aanleggen van een nieuwe moderne groepenkast komt steeds vaker voor in Nederlandse huishoudens. Dit komt omdat we in huis steeds meer elektrische apparaten zijn gaan gebruiken die vaak ook nog eens meer energie verbruiken. De oude meterkasten kunnen deze spanning niet meer aan waardoor u iemand nodig heeft die vakkundig uw meterkast kan vervangen. Laat u de oude niet vervangen dan zal de stroom steeds vaker uitvallen omdat een groep overbelast raakt. Heeft u een hele oude meterkast dan kan dit zelfs voor gevaarlijke situaties leiden doordat deze groepenkasten vaak niet zijn voorzien van een aardlekschakelaar. Bovendien werken deze nog met de ouderwetse stoppen die lang niet zo effectief zijn als de huidige toepassingen om kortsluitingen te voorkomen. Neem contact met ons op als u interesse hebt in het vervangen van uw meterkast.

meterkast vervangen gelderland

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Door een lekkage een stroomstoring gehad in mijn woning. De spoeddienst van Elektricien Gelderland heeft dit dezelfde dag nog opgelost. Professioneel en snel geholpen. Een top bedrijf!
Geert Schippers

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik had een gat in de muur geboord en daarbij een kabel geraakt. Dit heeft een stroomstoring veroorzaakt. Gelukkig kwam Elektricien Gelderland mij de zelfde dag nog helpen. Een echte aanrader.
Hans Dijkstra

⭐⭐⭐⭐⭐

Een kortsluiting gehad in deel van onze woning die we niet konden vinden. In de ochtend had ik gebeld en in de middag kwam de elektricien langs. De elektricien had de storing gevonden en de storing verholpen.
Marco Steenbergen

⭐⭐⭐⭐⭐

Hulp nodig? Bel onze spoedservice 085 06 07 877

Elektricien Gelderland

Op zoek naar een betrouwbare en voordelige elektricien in uw omgeving? Elektricien Gelderland helpt u graag. Bel onze centralisten en maak een afspraak. Wij sturen direct een gecertificeerde elektromonteur uw kant op.